Infócenter
Relax Kőszegen
Fogadó a Kóbor Macskához
3 nap/2 éj
Reggelivel
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Régi ár: 65.990 Ft
Új ár: 13.990 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
4.0
-79%

Az ajánlat tartalma

 • Fogadó a Kóbor Macskához, Kőszeg
 • 3 nap / 2 éjszakás kikapcsolódás 2 felnőtt  részére
 • Ellátás: reggeli
 • Elhelyezés: 2 ágyas standard szoba
 • TIPP!: Kedvezmény a Főtéren található Bécsi kapu Vendéglőben
 • TIPP!:  Kedvezményes bor vásárlási lehetőség az ország szinte minden borvidékéről
 • TIPP!: A helyi látnivalók esetében a részünkre biztosított kedvezmények igénybevétele
 • TIPP!:  Kőszeg környéki kiokos a látnivalók felderítéséhez

Feltételek

 • Felhasználható: 2021. július 23.- 2022. december 15 között a szabad helyek függvényében, előre egyeztetett időpontban.
 • Hétvégi felár (péntek és/vagy szombat éjszaka): 3500 forint / utalvány
 • Ünnepi felár (2021 október 23 hétvége, 2022. Március 11-15, 2022. Húsvét hétvége (péntek - hétfő), 2022. Pünkösd (Péntek- hétfő), 2022. November 1.hétvége): 6500 forint / utalvány
 • Kiemelt felár (2021 augusztus 31.-ig, 2022. június 1 és augusztus 31. között): 7500 forint / utalvány
 • Időpontot a következő elérhetőségen lehet egyetetni: fogadoakobormacskahoz@gmail.com; +36206149213
 • SZÉP kártyás fizetés esetén az utalvány díja előre kifizetendő. A vásárlástól számított 8 napon belül vegye fel a szálláshellyel a kapcsolatot adata egyeztetés és tájékoztatás miatt.
 • Gyermekkedvezmény: 50 % (feláras időszak esetén a felár is felszámításra kerül kedvezményesen)
 • A szálláshelyen fizetendő szolgáltatásokra valamennyi SZÉP Kártya összes zsebét elfogadjuk
 • Több utalványt is vásárolhatsz!
 • Helyszíni fizetés választása esetén a szálláshely fizetési és lemondási feltételei az irányadók, ezekről közvetlenül a szálláshelynél tájékozódhat.
 • A szálláshely NTAK regisztrációs száma: PA21004142
 • IFA: 450 Ft/fő/éj helyszínen fizetendő!

Bemutatkozás

Fogadó a Kóbor Macskához

Jelenleg még Várkör panzió néven működő szálláshely 2021. július közepétől visszaveszi eredeti nevét. A fogadót Klinga László birkózonk indította útjára. Majd ezt követően került a mai tulajdonos birtokában, aki felújította, majd bővítette, és néhány évvel ezelőtt nyerte le mai formáját. Az épület most kapott új köntöst, így üde foltja lesz a környezetének.

Fogadónk műemlék környezetben nyújt kellemes pihenési lehetőséget a hozzánk érkező vendégeknek. Szálláshelyünk a történelmi belvárosban található.
Szobáink ablakaiból csodálatos a kilátás többek között Kőszeg látképére, a Kálvária templomra, a Jézus Szíve templomra, a Jurisics várra és a hozzá tartozó vizesárokra. A határ felől a Kőszegen áthaladó Bozsok irányába kiépített kerékpárút az épület előtt halad el. A fogadó a XVIII. században épült barokk stílusú lakóházból lett kialakítva a 80-as évek közepén, amit 1997-ben teljesen felújítottunk és így nyerte el a mai formáját.
A fogadóban jelenleg 13 saját fürdőszobával felszeret szoba található. A szobák nem nagyméretűek, de a kirándulni vágyó, és aktív pihenéshez kiváló lehetőséget biztosít a szállásra. 6 db szobánk alap standard 2 ágyas, 7 szobában lehetőség van 3-4 ágyas elhelyezésre illetve pótágyazásra. Az épület alatt egy közel 400 éves pincehelység található, ahol egy vine-téka kerül kialakításra. Itt kisebb borászati kiállítás mellett, a vendégeinknek lehetősége van megismerni a magyar borvidék borait, illetve annak különböző elkészítés folyamatait. A pince biztosít helyet az egyedi kézműves vacsorák elfogyasztására, amely mellett néhány pohárka bor mellet van lehetőségük. A vine-téka csoportok száméra is lehetőséget biztosít előzetesen bejelentkezés esetén

 


Programok

Relax Kőszegen

Kőszeg az ország "Ékszerdobozaként" elhíresült gyönyörű, ritka természeti és történelmi szépségekben bővelkedő az Alpok lábánál fekvő kisváros. Az ide látogató turista szinte mindent megtalál eme lenyűgöző műemléki környezetben és környékén, ami a kellemes kikapcsolódás, pihenés, felüdülés és feltöltődés elengedhetetlen része.

Az ország első "Natúrparkjának" látogatói olyan földrajzi és természeti kincsek megismerésével gazdagodhatnak, mint az ország 2. legmagasabb pontja (Irottkő) mely 882 m magasan fekszik. Letekinthet a városra, illetve szép időben a Balaton is látszódik a hozzá tartozó Irottkő vagy a mellette lévő Ó-ház kilátóból. A hegységben rengeteg, közülük egy a "Hét vezérről" elnevezett kristálytiszta vizű iható forrás. A vulkanikus kőzeten megtelepedő bükk- tölgy és fenyőerdők kellemes kiránduló, túrázó, gombázó terepet nyújtanak minden korosztály számára, de nagy számban megtalálhatók ritka szelídgesztenye részek is az erdőkben. Állatok közt a különlegesnek mondható muflon is gyakori társa a túrázóknak.


Clubcard Kedvezmények

TESCO UTAZÁS CLUB AJÁNLAT

2022. 01. 15-től Tesco Utazás Club tagjaink számára a megvásárolt utazás 50%-át visszatérítjük Clubcard pontokban.

Egy hónapban leadott rendelések után maximum 15.000 clubcard pontot írunk jóvá egy vásárlónak. Az akcióban Tesco Utazás Club tagjaink vehetnek részt úgy, hogy rendeléskor megadják a Tesco Utazás Club regisztrációnál is használt Clubcard számukat. A jóváírás a kifizetést követő második hónap 15-ig történik meg, melynek feltétele az aktív Tesco Utazás Club tagság.

 


Útvonal

9730 Kőszeg, Várkör 100.